Vragen & Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Terug

Kan ik een betaalbewijs of factuur van mijn vervoerbewijs krijgen?

Onze tickets en gewone aankoopbewijzen (zoals kastickets, aankoopbewijs in het account op onze website,...) gelden als volwaardig boekhoudkundig document. Dat wil zeggen dat deze kunnen ingegeven worden in de boekhouding voor terugvordering van de BTW.

Via de website

Wil je een aankoopbewijs genereren? Wil je weten welke tickets je wanneer hebt gebruikt? Dan kan je vanaf heden terecht op het ticketbeheer historiek platform!

Log in op het klantenportaal en koppel je telefoonnummer. De historiek van je tickets zal verschijnen. Je kan hier een duidelijk onderscheid zien tussen je ticketaankopen en ticketverbruik.

Heb je een overzicht nodig van de ritten die je voor het werk hebt moeten rijden? Selecteer aangekochte tickets en download een overzicht in PDF-formaat.

Bekijk de historiek van je vervoerbewijzen

Via de app

Klik onderaan op de tab 'Producten > Tickets’. Meld je even aan via jouw voorkeursmethode. Dan zie je meteen jouw beschikbare tickets. 

Klik dan rechtsboven op de drie puntjes. Je krijgt een keuzemenu te zien, daar kies je ‘bekijk historiek’. De historiek van je tickets verschijnt en je kan hier een duidelijk onderscheid zien tussen je ticketaankopen en ticketverbruik.

Nog vragen over dit onderwerp?
Vul dit formulier in.

Niet gevonden wat je zocht?