Kan ik de dienstregeling downloaden of op papier krijgen?

De meest actuele dienstregeling vind je op delijn.be/lijnen en in onze app.

Dienstregeling downloaden

Ga naar delijn.be/lijnen en geef in de zoekbalk het gewenste lijnnummer en de gewenste datum in. Selecteer je lijn en klik daarna rechtsboven op het ‘download icoon’.

Maak een keuze:

• ‘Download de dienstregeling’ geeft je de dienstregeling van de gevraagde lijn.
  • ‘Personaliseer je dienstregeling’ laat je toe te selecteren op lijnbundels, haltes en richting.

De dienstregeling wordt weergegeven als een pdf document, dat je ook kan printen.

Liever een lijnfolder?

We helpen je graag verder in één van onze Lijnwinkels. Ook in het gemeentehuis zijn papieren lijnfolders beschikbaar. We herdrukken onze lijnfolders alleen bij grote wijzigingen. De meest recente dienstregeling vind je online.