Kan ik een ticket of dagticket via sms kopen via een buitenlandse gsm-operator?

Heb je een buitenlandse simkaart? Dan kan je geen vervoerbewijzen via sms van De Lijn kopen, ook al maken zij via roaming gebruik van één van de Belgische netwerken (Proximus, BASE, Orange, Telenet). Dit komt doordat De Lijn geen overeenkomst heeft met buitenlandse mobiele operatoren.

Je kan in dit geval een ander vervoerbewijs kopen via de app, op het voertuig of in een van onze andere verkooppunten.