Ik wil digitaal opstappen als abonnee. Waarom moet ik dan naast bluetooth, ook mijn locatiegegevens aanzetten? (Android versie 10 en 11)

Heb je een smartphone van Android versie 11 of lager? En wil je je op- of overstap registeren? Dan is het noodzakelijk om je locatiegegevens in te schakelen. Dat is nodig vanwege het besturingssysteem. En belangrijk: De Lijn maakt géén gebruik van deze locatiegegevens.

Als je smartphone een Android versie 12 of hoger is, is het aanzetten van enkel je bluetooth voldoende.